Lækker rødvins sauce sovs eller sauce er tyndt- eller tyktflydende og bruges som tilbehør til kartofler, pasta, ris og andre madretter. Af forskellige sovse kan nævnes: Brune sovse: Chutneysauce. Kaperssauce. Kastaniesauce. Madeirasauce. Whiskysauce. Rødvinssauce.
Hvide sovse: Aspargessauce. Bearnaisesovs. Bechamelsauce. Champignonsauce.
Her finder du en dejlig opskrift på Rødvinssauce med champignon
Brug din browsers tilbageknap (pilen) for at komme retur efter du har set opskriften.
Video om hvordan du laver rødvinsauce med championer
Brug din browsers tilbageknap (pilen) for at komme retur efter du har set videoen.
Rødvinsauce med championer
Hedder det sauce eller sovs?
En god veninde, der er kok, siger at hvis væsken "hænger" på kartoflerne er det sovs. Hvis ikke er det sauce. Om dette er sandt ved jeg ikke
En god veninde, der er kok, siger at hvis væsken "hænger" på kartoflerne er det sovs. Hvis ikke er det sauce. Om dette er sandt ved jeg ikke
Gå til
- Velkommen til hebork.dk
- ↳ Forum regler
- Opskrifter med kalve og oksekød
- ↳ Kalve & oksekød
- Opskrifter med grisekød
- ↳ Grisekød
- Opskrifter med Vildtkød
- ↳ Vildtkød
- Opskrifter med fjerkræ
- ↳ Fjerkræ
- Opskrifter med fisk & skaldyr
- ↳ Fisk & Skaldyr
- Opskrifter Sovs & Sauce
- ↳ Sovse & Saucer
- Opskrifter på alt hjemmelavet
- ↳ Hjemmelavede madvarer
- ↳ Pølser
- ↳ Redskaber og remedier til hjemmelavede pølser
- ↳ Bindefars hvad er det og hvordan anvendes det
- ↳ Opskrifter på hjemmelavede grill, koge og stege pølser
- ↳ Medisterpølse
- ↳ Pålæg
- ↳ Opskrifter på hjemmelavet pålæg
- ↳ Ost
- ↳ Opskrifter på hjemelavet ost
- ↳ Is
- ↳ Opskrifter på hjemmelavet is
- Opskrifter på hjemmebag
- ↳ Hjemmebag
- Opskrifter på forretter & desserter
- ↳ Forretter & Deserter
- Opskrifter på grønt
- ↳ Grønne salater
- Fermentering
- ↳ Fermentering
- Opskrifter på drikke
- ↳ Hjemmelavede Drikke
- ↳ Kryddersnaps
- ↳ Kryddersnaps med Brøndum klar snaps
- ↳ Kryddersnaps med Vodka