Rødvinsauce med championer

Hedder det sauce eller sovs?
En god veninde, der er kok, siger at hvis væsken "hænger" på kartoflerne er det sovs. Hvis ikke er det sauce. Om dette er sandt ved jeg ikke
Brugeravatar
erikit
Site Admin
Indlæg: 48
Tilmeldt: fre 19. okt 2018 22:47
Geografisk sted: Hundested

Rødvinsauce med championer

Indlæg af erikit » søn 21. okt 2018 20:30

Lækker rødvins sauce sovs eller sauce er tyndt- eller tyktflydende og bruges som tilbehør til kartofler, pasta, ris og andre madretter. Af forskellige sovse kan nævnes: Brune sovse: Chutneysauce. Kaperssauce. Kastaniesauce. Madeirasauce. Whiskysauce. Rødvinssauce.
Hvide sovse: Aspargessauce. Bearnaisesovs. Bechamelsauce. Champignonsauce.

Her finder du en dejlig opskrift på Rødvinssauce med champignon
Brug din browsers tilbageknap (pilen) for at komme retur efter du har set opskriften.

rodvinsovs.jpg

Video om hvordan du laver rødvinsauce med championer
Brug din browsers tilbageknap (pilen) for at komme retur efter du har set videoen.

Besvar