Smagen afhænger af dyrets alder, køn, slagtevægt og klassificering, fodring, af den konkrete udskæring og af tilberedningsmetode.
Kalvekød modnes i 7-12 dage ved 4 grader. Oksekød modnes i 16-21 dage ved 4 grader.
-
-
바카라사이트 Svar: 1
afDavidmic »tirs 7. jul 2020 22:42
- 1 Svar
- 344 Visninger
-
Seneste indlæg afJerodOn
tors 21. jan 2021 23:59
-
-
- 1 Svar
- 178 Visninger
-
Seneste indlæg afDerikcok
tirs 15. dec 2020 16:28
-
-
- 0 Svar
- 144 Visninger
-
Seneste indlæg afVladaveisa
man 16. nov 2020 06:42
-
-
- 0 Svar
- 124 Visninger
-
Seneste indlæg afCidneyveisa
man 16. nov 2020 06:42
-
-
- 0 Svar
- 135 Visninger
-
Seneste indlæg afLyubimveisa
man 16. nov 2020 06:42
-
-
- 0 Svar
- 115 Visninger
-
Seneste indlæg afFiyinfoluwaveisa
man 16. nov 2020 06:42
-
-
- 0 Svar
- 131 Visninger
-
Seneste indlæg afWanyaveisa
man 16. nov 2020 06:41
-
-
- 0 Svar
- 150 Visninger
-
Seneste indlæg afFeofilveisa
tors 5. nov 2020 13:15
-
-
- 0 Svar
- 404 Visninger
-
Seneste indlæg afRdwrdaa
søn 14. jun 2020 15:03
-
-
- 0 Svar
- 928 Visninger
-
Seneste indlæg aferikit
man 12. nov 2018 16:57
-
-
- 0 Svar
- 703 Visninger
-
Seneste indlæg aferikit
lør 20. okt 2018 18:15
Forumtilladelser
Du kan skrive nye emner
Du kan besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer