Dato og tid er tirs 7. jul 2020 10:30

  • Ingen ulæste indlæg Forum regler
    Her på boardet har vi ganske få regler. Gør dig selv en tjeneste og læs dem vi har.
    Du kan resikere at blive bandet, hvis du ikke følger vores regler.
    Tak for din venlighed
    1 Emner
    1 Indlæg
    Seneste indlæg Regler
    af erikit Vis det seneste indlæg
    lør 20. okt 2018 00:31
  • Ingen ulæste indlæg Kalve & oksekød
    Smagen afhænger af dyrets alder, køn, slagtevægt og klassificering, fodring, af den konkrete udskæring og af tilberedningsmetode.
    Kalvekød modnes i 7-12 dage ved 4 grader. Oksekød modnes i 16-21 dage ved 4 grader.
    3 Emner
    3 Indlæg
    Seneste indlæg list of car insurance compani…
    af Rdwrdaa Vis det seneste indlæg
    søn 14. jun 2020 15:03
  • Ingen ulæste indlæg Grisekød
    Stor set alt kød på en gris kan bruges. Vi spiser både sprød flæskesvær og dens velsmagende kæbekød i modsætning til, hvad vi bruger fra fx oksen. Intet behøver at gå til spilde, men kan forvandles til de lækreste delikatesser til glæde for vores smagsløg.
    3 Emner
    3 Indlæg
    Seneste indlæg triple a car insurance - vzlq
    af Rdwrdaa Vis det seneste indlæg
    søn 14. jun 2020 15:03
  • Ingen ulæste indlæg Vildtkød
    Vildtkød kan man være heldig at få ellers må man købe det hos en vildthandler eller jæger.
    Derer rådyr, dådyr, kronhjorte, vildsvin, svømmefugle, hønsefugle og vadefugle bare for at nævne nogle få stykker.
    2 Emner
    2 Indlæg
    Seneste indlæg Rødvinsmarinerede dyreryg
    af erikit Vis det seneste indlæg
    søn 21. okt 2018 18:32
  • Ingen ulæste indlæg Fjerkræ
    Fjerkræ er fællesbetegnelsen for fugle der holdes som husdyr i fangenskab for produktion af kød eller æg. Høns, ænder, gæs og kalkuner er de vigtigste typer af fjerkræ, men også perlehøns, vagtler, duer, fasaner, agerhøns og strudsefugle hører under fjerkræ.
    2 Emner
    2 Indlæg
    Seneste indlæg Gås med brunede/hvide kartofl…
    af erikit Vis det seneste indlæg
    lør 10. nov 2018 12:48
  • Ingen ulæste indlæg Hjemmebag
    Bagning er en metode til tilberedning af fødevarer ved hjælp af tør varme gennem længere tid, normalt i en ovn, men også i varm aske eller på varme sten. Det mest almindelige bagværk er brød. Da produktionen blev industrialiseret, blev bagning automatiseret af maskiner i store fabrikker.
    27 Emner
    30 Indlæg
    Seneste indlæg car insurance - Steve82natty
    af Steve82Avaps Vis det seneste indlæg
    søn 14. jun 2020 15:30
  • Ingen ulæste indlæg Forretter & Deserter
    Forretter er den gode start på måltider, der skal være ud over det sædvanlige. Med den første ret kan man lægge tonen og stemningen for resten af middagen. Samtidig er forretter en god måde enten at eksperimentere eller køre de helt klassiske retter.
    0 Emner
    0 Indlæg
    Ingen indlæg
     
  • Ingen ulæste indlæg Grønne salater
    Lækre salater er noget af det sundeste du kan spise. Lige meget hvilket måltid vi taler om er der massere af lækre salater at vælge imellem. For rigtig mange mennesker virker salater kedelig, men det er ikke så svært at lave det kedelige grønne om til lækre salater.
    0 Emner
    0 Indlæg
    Ingen indlæg
     
  • Ingen ulæste indlæg Fermentering
    Fermentering er et gammelt håndværk, som har fået nyt liv i de danske køkkener. Men hvad vil det sige at fermentere - og hvilke former for fermentering findes der?
    Få styr på fermentering, kraut og kombucha her.
    5 Emner
    5 Indlæg
    Seneste indlæg Sådan laves Kombucha
    af erikit Vis det seneste indlæg
    søn 11. nov 2018 01:19
  • Ingen ulæste indlæg Hjemmelavede Drikke
    Der findes mange hjemmelavede drikke, så som kryddersnaps, juice og mange andre.
    Varme og kolde drikke. Drikke med alkohol eller uden samt mange andre.
    Send mig gerne din opskrift på din favorit drink.
    1 Emner
    1 Indlæg
    Seneste indlæg Is kaffe
    af erikit Vis det seneste indlæg
    lør 10. nov 2018 17:07
  • Ingen ulæste indlæg Kryddersnaps
    Snaps er en nordeuropæisk brændevinstype. I en dansk sammenhæng er snaps, brændevin og akvavit i det store og hele synonyme. Ved snaps eller akvavit forstås i dag især en krydret brændevin, som er destilleret fra gæret mæsk af korn eller kartofler.
    8 Emner
    8 Indlæg
    Seneste indlæg Snaps med honning
    af erikit Vis det seneste indlæg
    lør 10. nov 2018 16:38

Log ind  •  Tilmeld

Hvem er online

Der er 33 brugere online :: 1 tilmeldt, ingen skjulte og 32 gæster (baseret på de seneste 5 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 202, ons 8. apr 2020 04:25

Statistikker

Indlæg 66950 • Emner 33341 • Tilmeldte brugere 4 • Senest tilmeldte bruger BrunetteBabelup